Neler yeni

Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Saygın ve ciddi bir ortamda yardımlaşmak, haberleşmek, bilgi paylaşmak ve bilgi almak isteyen herkes forumumuza katilabilir.

300 TL için boğazına bıçak dayadı ama altın bileziklere elini sürmedi

BugsBunny

Forum Sahibi
300 TL için boğazına bıçak dayadı ama altın bileziklere elini sürmedi

Bursa'da Onur Ö. yolda 25 yaşındaki kadını itip otluk alana düşürdü daha sonra boğazına bıçak dayayıp 310 lirasını çaldı. Kadının kolundaki bilezikleri sahte zannedip almayan hırsız gözaltına alındı. Yaşadığı dehşeti anlatan kadın, "Bağırırsam boğazımı keseceğini söyledi. İki bileziğim vardı, vermeye çalıştım ama sahte sanıp kabul etmedi" dedi.​

Bursa'nın Osmangazi ilçesine bağlı Muradiye Mahallesi'nde 18 Haziran Çarşamba günü saat 08.30 sıralarında akılalmaz bir olay yaşandı. Onur Ö. (28) isimli şahıs, işe gitmek üzere yola çıkan D.K.'yi (25) otobüsten inip yürürken takip etti.

Bursa'da Bıçaklı Gaspa Uğrayan Kadın Kurtuldu

BOĞAZINA BIÇAK DAYAYIP 310 LİRASINI ÇALDI​

Onu Ö. daha sonra kadını itip yol kenarındaki otluk alana düşürdü. Genç kadını takip ettiği anlar otobüsün araç kamerasına yansıyan şüpheli, elindeki bıçağı boğazına dayadığı kadından para istedi. Cebindeki 310 lirayı saldırgana verip kurtulan D.K., o sırada yoldan geçen belediye otobüsüne binip kaçtı.

BİLEZİKLERİ SAHTE ZANNEDİP ÇALMADI​

Genç kadının kolundaki bilezikleri sahte zanneden saldırgan hırsız bilezikleri almadı. Boynunda ve kollarında bıçak izleri bulunan D.K., darp raporu alıp, polise şikayette bulundu. Şüphelinin yakalanması için çalışma başlatıldı.

KISKIVRAK YAKALANDI​

Onur Ö. olduğu belirlenen şüpheli, polis ekipleri tarafından evine düzenlenen operasyonla yakalandı. Gözaltına alınan şüpheli, sağlık kontrolüne götürülürken kendisine, "Kızdan aldığın parayı ne yaptın?" diye soran basın mensubuna, "Para almadım" diye yanıt verdi.

"BAĞIRIRSAM BOĞAZIMI KESECEĞİNİ SÖYLEDİ"​

Evinden çıkamadığını söyleyen D.K., yaşadıklarını şu sözlerle anlattı: "Bağırırsam boğazımı keseceğini söyledi. İki bileziğim vardı, vermeye çalıştım ama sahte sanıp kabul etmedi. Cüzdanımdan 310 lira verdim. Birlikte ATM'ye gitmemi istedi. O sırada harabe gibi bir yere sürükledi beni. Elinde esrar vardı, 'Aranıyorum' dedi. Kendini de yaraladı. Kan üstümdeydi. Benden geliyor sandı ve daha da panikledi."

Kaynak: DHA​

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri