Neler yeni

Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Saygın ve ciddi bir ortamda yardımlaşmak, haberleşmek, bilgi paylaşmak ve bilgi almak isteyen herkes forumumuza katilabilir.
    Sitemize ilk ziyaretiniz ise, lütfen kurallar ve gizlilik sözleşmesi politikamızı inceleyiniz, foruma kayıt olan herkes bu kuralları kabul etmiş sayılacaktır.

Foruma üye olmadan konu acamaz, herhangi bir aktivite uygulayamaz ve özel mesajlaşamazsınız.
    Forumda bulunan bütün aktivitelerden faydalanmak için lütfen nickinizi kayıt ediniz...

Kabri Açılan Kadının Mezardaki Hali

Ra'

Forum Master
Azerbaycan’da oldukça ünlü olan bir program sunucusunun vefatının ardından, kızının gördüğü rüyalar üzerine kabrinin açılmasının tüyler ürperten hikayesi….
Gülşen Hanım’ın naaşı defnedildikten bir hafta sonra; kızı, uykuda garip şeyler görmeye başlamış. Gülşen Hanım, kızına uykuda “Kızım, ben ölmedim ki..“deyip ağlamışmış.
KABRİ AÇILINCA…
Tüm Azerbaycan’ın şok olduğu olaylardan birisidir bu. Arkadaşlar, ben Azerbaycan’dan Araz. Türkçe hatası yaparsam beni bağışlayın. Lider TV’de yayınlanan yemek programının sunucusuydu kendisi. Gülşen Qurbanova… İyi bir kadındı. Daima yüzü gülerdi. Çocukluğumdan televizyon vasıtasıyla tanıyordum onu. Öncesinde oyunculuk yapmıştı. Sevdiğim birkaç filmi vardır. Gün ortasında programları başlardı. Her sabah onun programını izlerdim. Yemeği severim; bir gün yine sabah açtım televizyonu, baktım; başka sunucu! “Değerli arkadaşımızı kaybettik” diye duyurdu… Şoka girmiştim. Epey üzüldüm….

Sonra bir ay gibi bir zaman geçti Gülşen Qurbanova’nın vefatının üzerinden. Önemli patlamalar oldu medyada, nasıl patlama ama… Gülşen Hanım’ın naaşı defnedildikten bir hafta sonra; kızı, uykuda garip şeyler görmeye başlamış. Gülşen Hanım, kızına uykuda “Kızım, ben ölmedim ki..“deyip ağlamışmış. Kızı hocaya (Biz Azerbaycan’da molla diyoruz, işte Kuran okuyan, sizde nasıldır bilmiyorum) götürmüşler.

Dua okutmuşlar, annesi rüyasına giriyor diye… Ama sonraki gün yine aynı şeyi görmüş uykusunda. Yine hocaya gidip dua okutmuşlar. Üçüncü defa da aynı rüyayı görünce; akrabaları ve hoca kabrin açılmasını istemiş. Kız itiraz etmiş. “Annem rahat uyusun” demiş. Ama akrabaları ısrar etmiş. Hoca da; her gün aynı kabusu görmesine bir hikmet olduğunu söylemiş Gülşen Hanım’ın kızına…

Nihayetinde kabri açmışlar. Ne görsünler?! Gülşen Hanım’ın kefeni yırtılmış, tırnakları ile kefeni ve yüzü derinden çizilmiş. Cesedi tekrar defnetmeden önce iyice araştırmak maksadıyla morga götürüp, yeniden otopsi yaptırmışlar. Gülşen Hanım’ın kalbi patlamış ve vücudu acayip renklere girmiş. Yüzünde sanki korkunç bir şey görmüş gibi bir ifade vardı… Olay birkaç yıl önce oldu. Tüm televizyon, radyo ve gazetelerde yayınlandı arkadaşlar. Böyle şeyler oluyor.

Alinti

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri