Neler yeni

Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Saygın ve ciddi bir ortamda yardımlaşmak, haberleşmek, bilgi paylaşmak ve bilgi almak isteyen herkes forumumuza katilabilir.
    Sitemize ilk ziyaretiniz ise, lütfen kurallar ve gizlilik sözleşmesi politikamızı inceleyiniz, foruma kayıt olan herkes bu kuralları kabul etmiş sayılacaktır.

Foruma üye olmadan konu acamaz, herhangi bir aktivite uygulayamaz ve özel mesajlaşamazsınız.
    Forumda bulunan bütün aktivitelerden faydalanmak için lütfen nickinizi kayıt ediniz...

Kadın kurye darp edilen arkadaşını kafa atarak kurtardı

BugsBunny

Forum Sahibi
Kadın kurye darp edilen arkadaşını kafa atarak kurtardı

Ankara'da meydana gelen ilginç olayda motokurye Selim A., trafikte tartıştığı bir sürücü tarafından darp edilmeye başlayınca, onu kurtarmak isteyen 19 yaşındaki kadın meslektaşı Rüya K., saldırgana kaskıyla kafa attı. O anlar, bir aracın kamerasına yansıdı.​

Ankara'nın Etimesgut ilçesinde 22 yaşındaki motokurye Selim A., dün öğlen saatlerinde Harf Devrimi Caddesi üzerinde tartıştığı bir sürücü tarafından darp edilmeye başladı.

KADIN KURYE DARP EDİLEN ARKADAŞINI KAFA ATARAK KURTARDI​

Selim A.'yı kurtarmak için araya giren 19 yaşındaki kadın meslektaşı Rüya K. ise hem motorunun yere düşüp hasar almasına hem de arkadaşının darp edilmesine sinirlenerek saldırgana başındaki kaskla kafa attı.

KAVGA ANI KAMERADA​

Kavga, çevredeki vatandaşların araya girmesiyle sonlandırılırken hafif yaralanan Selim A., saldırgan hakkında şikayetçi olduğunu söyledi. Kavga anı bir aracın kamerasına anbean yansıdı.​

"ARAYA MOTORUNU KOYMASA CANIMDAN OLACAKTIM"​

Olayla ilgili konuşan Selim A., "İlerlediğim sırada bir araç geriye doğru hareket etmeye başladı. Ben de kornaya basıp tepki gösterdim. Ne yapmaya çalıştığını anlamadım. Ardından aracı üzerime sürmeye başladı. O sırada arkadaşım araya girdi. Motorunu feda etti. Saldırgan aracından inip bana saldırdı. O an çok öfkeliydi. Benim kavga etmek gibi niyetim yoktu. Aracı üzerime sürünce korktum. Kendisinden şikayetçi oldum. Sonuna kadar hakkımı arayacağım. Arkadaşıma da teşekkür ediyorum. Kendisini tanımıyordum ama araya motorunu koymasa canımdan olacaktım" dedi.

"SİNİRLENDİĞİM İÇİN KAFA ATTIM"​

Arkadaşını o halde gördüğü için böyle bir şey yaptığını dile getiren Rüya K. ise, "Otomobil geriye doğru gelmeye başladı ve neredeyse bizi ezecekti. Sürücü aynı hareketi daha sonra tekrar yaptı. Bir anda yanımdaki arkadaşıma saldırmaya başladı. Motorumu da düşürdü. Ben de sinirlendiğim için kafa attım. Arkadaşıma zarar verdi, kendisini tanımıyordum ama sonuç olarak meslektaşım. Daha sonra arkadaşımın güvende olduğunu hissettikten sonra olay yerinden ayrıldım" ifadelerini kullandı.

Kaynak: İHA​

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri