Neler yeni

Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Saygın ve ciddi bir ortamda yardımlaşmak, haberleşmek, bilgi paylaşmak ve bilgi almak isteyen herkes forumumuza katilabilir.
    Sitemize ilk ziyaretiniz ise, lütfen kurallar ve gizlilik sözleşmesi politikamızı inceleyiniz, foruma kayıt olan herkes bu kuralları kabul etmiş sayılacaktır.

Foruma üye olmadan konu acamaz, herhangi bir aktivite uygulayamaz ve özel mesajlaşamazsınız.
    Forumda bulunan bütün aktivitelerden faydalanmak için lütfen nickinizi kayıt ediniz...

Sekiz ayda beşinci hocayı da gönderdiler

BugsBunny

Forum Sahibi

Trendyol 1. Lig ekibi Ankaragücü, Mesut Bakkal ile yollarını ayırdığını açıkladı. Başkent ekibinde eylül ayından bu yana 5 hoca değişti. Ankaragücü'nde 2 Nisan'da göreve getirilen Mesut Bakkal'ın başkent ekibiyle macerası sadece 19 gün sürdü.​

Trendyol 1. Lig'de küme düşmeme mücadelesi veren Ankaragücü'nde teknik direktör Mesut Bakkal ile yollar ayrıldı. Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, 'Teknik Direktörümüz Mesut Bakkal ile yapılan görüşmelerin ardından karşılıklı olarak yollarımızın ayrılması konusunda mutabakata varılmıştır. Mesut Bakkal'a bundan sonraki kariyerinde başarılar dileriz.' ifadeleri kullanıldı.

19 GÜN GÖREVDE KALDI​

Ankaragücü'nde 2 Nisan'da göreve getirilen Mesut Bakkal'ın başkent ekibiyle macerası sadece 19 gün sürdü. Toplamda 4 maça çıkan Bakkal, bu maçlarda sadece 1 puan aldı. Öte yandan Mesut Bakkal, sarı-lacivertli kulüpte bu sezon görev yapacak beşinci teknik adam oldu.

İşte yolların ayrıldığı o isimler;

FUTBOLCULARINA SİTEM ETMİŞTİ​

Mesut Bakkal, takımının en son oynadığı Manisa FK maçı yenilgisi sonrası açıklamalarda bulunmuş ve oyuncularına sitemde bulunmuştu. Kötü performans nedeniyle görevini bırakacağını söyleyen Bakkal, "Rezil oynadığımız bir maç. Hiç tepki vermediğimiz bir ilk yarı. Çok ucuz goller yediğimiz bir ilk yarıydı. Özellikle geçen hafta Bolu maçındaki 2-0'dan dönüşün devamını bekliyorduk. Bu benim dördüncü maçım. Hayatımda gördüğüm en tepkisiz takım. Bu maç böyle oynanmaz. Bunun da sorumlusu bensem benim. Ben 5. hocayım. Benle de olmayacaksa olmayacak. Hayatımda bu şekilde nereden baksanız 14-15 takımla böyle maçlara çıktım. Hiç mazeret üretmiyorum. Bu maçlar böyle oynanmaz. Bu maçları kaybedebilirsiniz, puan da alamayabilirsiniz ama bu maçlar böyle oynanmaz. Buradaki 3 maç, 4 maç bana yıkılırsa yıkılsın hiç umurumda değil." sözlerini sarf etmişti.​

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri