Q
qwe
Ekranın sevilen yapımlarından Eşref Rüya dizisinde “Nisan” karakterine hayat veren Demet Özdemir, sezon arasını formunu koruyarak geçiriyor. Beslenme ve spor disiplininden ödün vermeyen başarılı oyuncu, sosyal medya paylaşımlarıyla yine gündem oldu.
SOSYAL MEDYADA ETKİLEŞİM REKORU KIRDI
Takipçilerinin yoğun ilgi gösterdiği paylaşımlarıyla etkileşim rekoru kıran Özdemir, “Harika bir sezon bizi bekliyor. Bu hafta ekiple bir toplantımız olacak.” sözleriyle yeni dönem için heyecanını dile getirdi.

İSTANBUL’DA TATİL KEYFİ
Yaz tatilini İstanbul’da geçirdiğini belirten ünlü oyuncu, “İstanbul’dayım, her şey yolunda. Ayrılamadım buralardan. Tatil yapıyorum İstanbul’da.” ifadelerini kullandı.
SOSYAL MEDYADA ETKİLEŞİM REKORU KIRDI
Takipçilerinin yoğun ilgi gösterdiği paylaşımlarıyla etkileşim rekoru kıran Özdemir, “Harika bir sezon bizi bekliyor. Bu hafta ekiple bir toplantımız olacak.” sözleriyle yeni dönem için heyecanını dile getirdi.

İSTANBUL’DA TATİL KEYFİ
Yaz tatilini İstanbul’da geçirdiğini belirten ünlü oyuncu, “İstanbul’dayım, her şey yolunda. Ayrılamadım buralardan. Tatil yapıyorum İstanbul’da.” ifadelerini kullandı.